Disain

|

Visualiseerime teie olemasolevad kujundusideed või aitame nullist täiesti uue loomisel.

|

Kujundamine ideepoolest on ju lihtne. Võtad mingi kiletust vajava objekti foto, millele vajad disaini, tõstad sellele oma logo vms ja valmis ta ongi.
Hästi (kohe väga) lihtsustatult öeldes.

Päris elus on asi natukene keerulisem. Mis pind, kui kaua, mis materjal, ümbrus, kas peab olema ka eemaldatav jne? Alguses natuke ehk hirmutav, kuid ei midagi ületamatut.

Tutvuge ka me tehtud töödega:  https://www.facebook.com/Turundusabi/

 

DISAIN

Pakume teile oma teadmisi ja oskuseid ka disaini vallas. Oleme teinud kujundusi logost kuni sõidukiteni välja. vahele jäävad siltide, bännerite, kõikvõimalike kleebiste jms kujundus.

Kui teil on olemas juba firma CVI ehk firma sümboolika kasutamise eeskirjad, kuid vajate midagi , mis on natuke teisiti, kui sal (näiteks auto kuju on erinev seltoodust), siis võite selle ka meile edastada. Mugandame te soovid täpselt nii, nagu olekski see tulnud otse te CVI'st endast. Loomulikult on kõik diskreetne ja teile loodud kujundusi me ei jaga.

Täpsustuseks siinsele fotomaterjalie, et antud kujundused sai tehtud firmale, mis tänaseks ei ole enam Eestis aktiivne. Seega saame tehtud, vananenud, kujundusi presenteerida. Uusi, päevakohaseid aga mitte. Hindame kliendi privaatsust, alati.

AGA MIKS MEID?

Nagu öedud, siis oleme teinud kujundusi ikka väga laialdaselt, enamus kül paketipakkumisena: disain + tootmine + paigaldus.
Samas, mitte alati. Kül aga saame lubada, et pakutav lahendus on täpselt teie vajdustele sobiv. Seda nii värvigamma, rastritiheduse, ku ka vajadusel lõike joonte vms vastavale lahendusele vajalik.

Lähtudes reaalsetest töökogemustest, oskame avestada kõiki vajalikke nüansse kujunduse loomisel. Lähtuvalt te eelarvest tekkivad materjalivõimalused ning nende implementeerimine sõidukile. Arvestades sõiduki isepärasid ja sõidukite kiletuse eripärasid.

Sama kehtib ka näiteks lihtsalt kleebiste kohta (on nad sise- või väliskasuses, kui kaua, kas vajadusel kergesti eemaldatavad, mis alusele nad pannakse, jne). Te soovid saavad täidetud, professionaalselt.

Kuidas edasi toimida?

Võtke julgelt ühendust ning leiame te soovile parima lahenduse.

Kontakteeru